SOSTECA participa activament en els projectes de la nova política d’innovació RIS3CAT a Catalunya

Dins del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT), el govern català té previst desenvolupar tota una sèrie d’actuacions i programes d’R+D i Innovació durant el període 2014-2020. Es tracta, en definitiva, d’una iniciativa amb la qual es vol donar suport a la generació i el desenvolupament de projectes innovadors.

Una de les metes impulsades per la Unió Europea té a veure amb la posada en marxa de tota una sèrie d’estratègies de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent, que potenciïn les especialitzacions econòmiques i de coneixement que s’ajustin al potencial d’innovació sobre cada territori.

SOSTECA participa en la comunitat INNOAPAT, liderada per IRTA, en un dels projectes tractors “Perfils“, dirigit a millorar l’oferta alimentària a persones amb necessitats nutricionals especials. SOSTECA desenvoluparà el software que ajudarà a la gestió optimitzada de la informació, oferint funcionalitats avançades als diversos agents implicats. El projecte està liderat per CARINSA i juntament amb SOSTECA, també hi participen LABORATORIS GRAND FONTAINE, ALIFARMA, DR HEALTHCARE, CASA MAS ALIMENTACIÓN, AGROPEQUÀRIA MAS BES i els centres de R+D+i: Centre tecnològic de nutrició i salut, Universitat Rovira i Virgili, Institut d’Investigació Biomèdiques August Pi i Sunyer i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

SOSTECA

Solucions i serveis

973 193 667

info@sosteca.net

Compromís sosteca

"Oferir-te la millor solució en funció de les teves necessitats, en els plaços acordats i amb suport directe. T'acompanyem en la teva evolució i millora futura."

Vols més informació sobre els nostres productes i serveis?

Sobre nosaltres

- Empresa

- Referències

- Innovació

- Actualitat

- Treball