El teu partner en serveis i solucions TIC

SOSTECA és una companyia de serveis especialitzada en oferir solucions i serveis basats en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

La visió de SOSTECA és convertir-se en el teu partner global a llarg plaç, amb confiança, responsabilitat i proximitat. Ho aconseguim a partir d’oferir un catàleg ample de serveis en temes de software i comunicacions, implementats per un conjunt de professionals de màxima qualificació. L’objectiu és garantir el nivell de cobertura de servei que necessites, en qualsevol dels seus nivells: Des de proveïdor especialitzat en temes concrets, a assumir la gestió de totes les necessitats informàtiques i comunicacions de la teva empresa.

La nostra cartera de serveis cobreix un ample ventall de processos empresarials, oferint-se solucions i serveis en diversos àmbits, com són la gestió de la innovació, la consultoria, la gestió de serveis TI, l’assistència tècnica, l’administració de sistemes, el manteniment de sistemes, desenvolupament d’aplicacions o atenció a l’usuari.

En el que fa referència a la nostra cartera de solucions, cobrim des de les teves necessitats d’equipament i infraestructura fins a les aplicacions informàtiques. Per això disposem d’acords amb proveïdors de primer nivell de mercat, així com d’instal·lacions i serveis de datacenter.

Amb la garantia i solvència de llargs anys d’experiència al mercat

Amb la qualitat i la innovació com a valors

SOSTECA està compromesa amb la qualitat i la innovació com elements d’evolució organitzativa i garantia de servei cap al mercat. Amb aquest objectiu implementa les recomanacions i directives del seu àmbit, com són el model EFQM d’excel·lència, la ISO9000, UNE 166.000 per la innovació, recomanacions del PMI en projectes, SCRUM en desenvolupament d’aplicacions e ITIL en serveis.

SOSTECA, t’oferim solucions i serveis en:

SOFTWARE FACTORY

Professionals Informàtics implicats en el teu desenvolupament

INTEGRACIÓ

Posa a treballar tots els teus sistemes com si fossin un

DIGITALITZACIÓ

Augmenta l’eficiència amb la força de les tecnologies digitals

SOLUCIONS

Solucions “ready to go” per a necesitats concretes

SOSTECA

Solucions i serveis

973 193 667

info@sosteca.net

Compromís sosteca

"Oferir-te la millor solució en funció de les teves necessitats, en els plaços acordats i amb suport directe. T'acompanyem en la teva evolució i millora futura."

Vols més informació sobre els nostres productes i serveis?

Sobre nosaltres

- Empresa

- Referències

- Innovació

- Actualitat

- Treball